Taller gratuït d’agricultura regenerativa

Us convidem al taller de disseny pràctic d’Agricultura regenerativa-permacultura que tindrà lloc a Vilassar de Dalt el proper dissabte 3 de Novembre.

El propòsit d’aquest event es ajudar a promoure l’agricultura regenerativa a Catalunya, a través d’una jornada de treball destinada a configurar un disseny que influeixi positivament (amb enfocs, idees, sistemes, tècniques…) en el projecte d’en Pol Dunyó “Dut a mà”. Una iniciativa a Vilassar de Dalt d’agricultura ecològica de venta directa i local que conne

cta els vilatans amb la serralada de Marina.

La jornada és oberta i gratuïta.

El sentit i justificació de l’event, emergeix de:

– la necessitat de promocionar nous models que integren la producció rentable d’aliments amb la regeneració ambiental.
– experimentar en noves formes de participació comunitària a l’hora de proposar i desenvolupar projectes.
– generació de xarxes de suport, creant comunitat entorn a maneres de poder influir en allò que ens preocupa, i així augmentar la nostra àrea d’influència.

L’horari de l’esdeveniment anirà de les 10.00 a les 17.30, amb un bon àpat al migdia i pica pica durant la jornada.

—->IMPORTANT!! Aneu confirmen assistència escribint al següent e-mail: madame@musicavermella.com, ja que hem de comptar quants serem per gestionar el dinar!
I si sabeu d’algú que li pugui interessar, convideu-lo i que confirmi assistència, per així poder organitzar millor l’eedeveniment

Us facilitem un google map per poder arribar a la finca, per qualsevol dubte de com arribar també us facilitem el telèfon de contacte:

http://goo.gl/maps/hCWhG

692 67 38 17

Una abraçada!

Els comentaris estan tancats.
%d bloggers like this: